برگزاری سی و هشتمین جلسه مرکز پژوهش‌های قرآن و علوم طبیعی دانشگاه

برگزاری سی و هشتمین جلسه مرکز پژوهش­های قرآن و علوم طبیعی دانشگاه

در ابتدای جلسه آقای دکتر قربانعلی نعمت­زاده، رییس مرکز پژوهش­های قرآن و علوم طبیعی دانشگاه و دبیر همایش در خصوص اهمیت مطالعات میان رشته­ای مطالبی عنوان نمودند.

سپس آقای دکتر عباس متدین با ارائه مقدمات کارگاه آموزشی روش­شناسی مطالعات میان رشته­ای قرآن و علوم زیستی، کتاب “روش تحقیق موضوعی در قرآن کریم” تالیف آقایان دکتر محمد علی لسانی فشارکی و حسین مرادی زنجانی، انتشارات دانشگاه زنجان را جهت مطالعه اعضا معرفی نمودند و به پرسش های اعضای حاضر پاسخ گفتند. سپس گزارش سرکار خانم­ها درزی و کاملی پیرو بند­های ۸ و ۱۰ مصوبات جلسه قبلی (۲۱/۷/۹۹) درخصوص وضعیت کتاب­های میان رشته­ای موجود در کتابخانه مرکزی دانشگاه و کتابخانه تخصصی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه و امکان سنجی اولیه تشکیل کتابخانه دیجیتال برای مرکز ارائه گردید. همچنین آقای مهندس سید احمد هاشمی در خصوص کارگروه فضای مجازی و وب سایت مرکز و همایش درخواست نمودند که این دو کارگروه با توجه به اشتراکات و پیوستگی فراوان در قالب یک کارگروه تشکیل و جلسات آن کارسازی گردد.
در ادامه مقرر شد:

• ادامه کارگاه آموزشی ” روش شناسی مطالعات میان رشته ای قرآن و علوم زیستی” در جلسات بعد توسط آقای دکتر متدین ارائه شود.
  • در خصوص تشکیل کتابخانه تخصصی مرکز، جلسه­ای با حضور ارکان و صاحب­نظران در هفته آینده توسط آقای نورالهی برنامه ریزی و برگزار گردد.
  • نامه دعوت به همکاری پژوهشگران و اعضای هیات علمی دانشگاه به همراه امتیازات مندرج در متن نامه مطرح و پس از تایید مفاد آن مقرر شد بصورت رسمی توسط روابط عمومی همایش اطلاع رسانی گردد.
  • در خصوص تجهیز کتابخانه مرکز به کتب میان رشته­ای مقرر شد اعضای محترم، کتب پیشنهادی را حداکثر تا پایان وقت اداری روز دوشنبه ۲۶/۸/۹۹ به دبیرخانه مرکز اعلان نمایند.
  • کانال ارتباطی مرکز درشبکه ایتا با نام ” مرکز پژوهش­های قرآن و علوم طبیعی دانشگاه” و آدرس لینک qans1399 معرفی و مقرر شد بعنوان منبع اطلاعاتی سایت، گروه ها و کانال های مرکز قرار گیرد.