این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

ارسال اصل مقاله

قابل توجه آن دسته از پژوهشگرانی که تا کنون اصل مقاله را به همایش ارسال نکرده اند.

ضمن سپاسگزاری از همکاری تمامی پژوهشگران با همایش
با توجه به اعلام نتایج داوری، خواهشمند است با رجوع به سامانه کاربری خود از آخرین وضعیت مقاله (مقالات) ارسالی آگاه شوید و همچنین آن دسته از پژوهشگرانی که تا کنون تنها چکیده مقاله خود را ارسال کرده اند در صورت پذیرش چکیده مقاله، فایل اصل مقاله را به صورت Word و در قالب تعریف شده برای همایش به ایمیل زیر ارسال نمایند.
fjsayadi1991@yahoo.com
برای دریافت قالب تهیه مقاله از لینک زیر اقدام شود:
با سپاس فراوان
دبیرخانه همایش