این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

امکان ارسال مقاله انگلیسی به همایش فراهم شد

ضمن عرض تشکر از تمامی پژوهشگران گرامی
با توجه به تصمیم کمیته علمی همایش، امکان ارسال مقاله انگلیسی به اولین همایش ملی پژوهش های میان رشته ای قرآن و انگاره های علوم زیستی فراهم شد.
از تمامی علاقه مندان به ارسال مقاله به زبان انگلیسی خواهشمند است به بخش اطلاع رسانی، فایلها مراجعه نموده و فرمت تهیه مقاله انگلیسی را دریافت نمایند.
همچنین با استفاده از لینک زیر امکان دسترسی به فرمت تهیه مقاله وجود دارد:
فرمت تهیه مقاله انگلیسی

بازگشت1397/09/13