این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

پذیرش مقاله به صورت غیرحضوری

امکان پذیرش مقالات در اولین همایش ملی پژوهش های میان رشته ای قرآن و انگاره های علوم زیستی به صورت غیر حضوری نیز وجود دارد.

ضمن تقدیر از پژوهشگران گرامی
به اطلاع می رساند، دبیرخانه اولین همایش ملی پژوهش های میان رشته ای قرآن و انگاره های علوم زیستی در نظر دارد امکان پذیرش مقالات به صورت غیرحضوری را نیز فراهم آورد.
لذا از تمامی پژوهشگران ارجمند که حضور در همایش برایشان مقدور نیست، دعوت به عمل می آید تا مقالات خود را به دبیرخانه همایش ارسال نمایند.
با سپاس فراوان
دبیرخانه همایش