قالب تهیه مقالات

به منظور یکپارچه سازی مقالات ارسالی به همایش خواهشمند است از قالب تهیه مقالات استفاده شود.

ضمن تقدیر از پژوهشگران گرامی
خواهشمند است به منظور یکپارچه سازی قالب مقالات ارسالی به اولین همایش ملی پژوهش های میان رشته ای قرآن و انگاره های علوم زیستی، برای ارسال مقالات ابتدا قالب بندی مقالات را دریافت نمایید.
برای دریافت قالب تهیه مقالات لازم است از طریق منوی ثبت نام و ارسال مقالات به بخش راهنمای نگارش مقالات رفته و قالب تهیه مقالات را دریافت نمایید و از همین قالب برای تهیه مقالات استفاده نموده و مقالات خود را بر اساس آن تنظیم نمایید.

همچنین قالب تهیه مقالات در لینک زیر نیز قابل دریافت است:
قالب تهیه مقاله

بازگشت1397/08/29